Portrete la petrecerea de botez

Oameni dragi, la petrecerea de botez a fetiței lor, Erica Ioana. Portretele sunt realizate la restaurant Ramada, Iași.

Pentru a păstra amintirea vie, vă invit la o ședință foto de maternitate înainte de a se naște bebelușul. Include fotografii în studio și în livada studioului (dacă vremea permite în ziua programată). Durata ședinței foto este o oră (la studio veți sta aproximativ 2 ore). Primiți 50 fotografii procesate: 110 euro (sau 100 euro dacă facem contract și pentru botez).

Dacă veniți la ședința foto de maternitate, după ce se naște bebelușul, pentru botez, am un preț special pentru voi, cu 50 euro mai mic la pachetul complet. Contact și programări fotografi și videograf Iași.

Fotografie petrecere botez, Adrian Moisei fotograf Iasi

Fotografii realizata de Adrian Moisei la Restaurant Ramada

Fotografie de familie, portret, Adrian Moisei

Fotografie cumatrie, portret de familie la restaurant

Portret de familie realizat de fotograful iesean Adrian Moisei

Author Adrian Moisei

Cred că fotografia are puterea de a apropia oamenii. Cred că în lumina potrivită oricine poate arăta foarte bine. Lumina este pasiunea mea, fotografia este doar unealta cu ajutorul căreia o descopăr mereu și mereu, altfel. Sunt Adrian Moisei, fotograf în Iași, dar și designer. Despre mine, pe scurt… sunt licențiat al Universității de Arte „George Enescu” Iași, secția design industrial și absolvent de master (fotografie). În anul 2010 am devenit membru al Uniunii Artiștilor Plastici din România.

View Posts

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *