Dragostea este mereu în aer

Dragostea este mereu în aer, trebuie doar să ai calmul și răbdarea să o simți. Părinți frumoși și luminoși au venit cu ai lor copilași adorabili la o ședință foto în livada de la studio.

Fotografie de familie în livada de la studioul fotografului ieșean Adrian Moisei.

Părinți iubitori alături de copiii lor, zâmbind și fiind fericiți împreună.

Fotografie de familie în livada de la studioul fotografului ieșean Adrian Moisei. Părinți iubitori alături de copiii lor.

Fotografie de familie. Părinți iubitori alături de copiii lor, zâmbind și fiind fericiți împreună.

Fotografie de familie de Adrian Moisei.

Fotografie de familie în livada de la studioul fotografului ieșean Adrian Moisei.

Fotografie de familie în Iași.

Fotografie de familie în livada de la studioul fotografului ieșean Adrian Moisei. Părinți iubitori alături de copiii lor, zâmbind și fiind fericiți împreună.

Fotografie de familie în livada de la studioul fotografului ieșean Adrian Moisei. Părinți iubitori zâmbind și fiind fericiți împreună.

Părinți iubitori alături de copiii lor, zâmbind și fiind fericiți împreună.

Author Adrian Moisei

Alături de familie, fotografia este marea mea dragoste, de aceea mă apropii de fiecare proiect ca și cum ar fi pentru cei dragi mie, cu drag și pasiune! Am studiat fotografie & design la Universitatea de Arte „George Enescu” Iași și din 2010 sunt membru al Uniunii Artiștilor Plastici din România. Cred că fotografia are puterea de a apropia oamenii. Cred că în lumina potrivită oricine poate arăta foarte bine. Lumina este pasiunea mea, fotografia este doar unealta cu ajutorul căreia o descopăr mereu și mereu, altfel.

View Posts

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *