Adrian Moisei, fotograf Iași

Fotograf de maternitate, nou născuți, bebeluși, copii și familie. Ședințe foto în studio și în grădina studioului. Fotograf de botez și nuntă în Iași.

Sunt Adrian Moisei, fotograf și designer. Despre mine, pe scurt… sunt licențiat al Universității de Arte „George Enescu” Iași, secția design industrial și absolvent de master (fotografie). În anul 2010 am devenit membru al Uniunii Artiștilor Plastici din România.

Ca fotograf de nuntă și de botez, sunt recunoscător că m-ați ales să fiu alături de familia voastră, în unul dintre cele mai frumoase momente din viața voastră.

Ca fotograf de copii, cea mai mare bucurie pe care o pot avea este să văd surprinderea părinților când își văd copiii prin ochii mei. Portretele realizate de mine, indiferent de vârstă, încearcă să deschidă o portiță spre frumusețea interioară, redată adesea prin trăirile exprimate de chip.

Cred că fotografia are puterea de a apropia oamenii. Cred că în lumina potrivită oricine poate arăta foarte bine. Lumina este pasiunea mea, fotografia este doar unealta cu ajutorul căreia o descopăr mereu și mereu, altfel.

După ce vei veni în studioul meu, vei vedea că portretele tale nu vor fi afectate de trenduri sau de timp și te vor pune într-o lumină unică, memorabilă. Fotografiile mele sunt despre tine, pentru tine!

Clienti locali:
Antibiotice, Panifcom, Fermador, Friscot, MarySten, Bolero, M&R, Șandru Office Building, Eurotex Company Iasi, Cafe Solo, Cutaden Bebe, Pasta Food.

Fotografii publicate:
ELLE, The Sun, Discovery Animal Planet, British Council, Money & Work, About.com, Synchronicity, Writer Unboxed, Europa Citta da scoprire, GoodHousekeeping, Zeera, TV mania, Femeia Magazine, „Ghidul Litoralului României 2005”, Romanian Olympic Team – Athens 2004 și multe-multe altele.

Studio foto Iași

Lucrez cu o cameră de profesionala Nikon, Nikon 14-24mm f/2.8G, Nikon 24-70mm f/2.8E ED VR, Nikon 70-200mm F2.8 VR, Nikon 50mm f/1.8G, beauty dish, snoot, sofboxuri, Manfrotto, Pocket Wizard TT1, AC3, TT5, Apple iMac 27″ i7, BTO, SSD, Macbook Pro,Wacom Intuos 3 & 4 și Adobe CS5.5 Master (cu licență).

Design

Portofoliul cu o mică selecție a lucrărilor: http://design.modelis.ro.
Sunt deschis la colaborări project based – Adrian Moisei, LinkedIn.

Contact

Contactați-mă pentru o ofertă personalizată de preț, prin e-mail: adrian@modelis.ro, la telefon 0756 075 797 sau pe rețelele de socializare:

Expoziții și Premii fotografie

  • 2009-05, „Primăvara Carților” – expoziție de fotografie în cadrul Târgului Internațional de Carte „Librex”;
  • 2009-03, Casa Cărții Iași, Sedcom Libris – expoziție personală permanentă – sunt expuse 25 fotografii;
  • 2008-11, Mențiune Specială Fotomaraton IV, tema „Iași 600”;
  • 2008-04, expoziție de grup, „Atelier 35” EXPO – World Trade Center – U.A.P. Iași, „Rugăciune”;
  • Rugăciune – „Salonului Național de Fotografie Turistică” 2008 ROMEXPO București;
  • Câștigătorul locului 2 în cadrul concursului național „Vacantesicalatorii.ro” – Ediția a VII-a;
  • 2005, 15 fotografii publicate în albumul „Europa Citta da scoprire”.
  • „Romanian Olympics Team – Athens 2004”, Focus Multimedia – fotografii la câteva din orașele campionilor.

Fotografia și arta contemporană

Arta contemporană a facut o obsesie din a șoca și a încerca să inoveze… artistul în cautarea faimei cred că a ignoră scopul primordial al artei: acela de a-l impresiona și a-l bucura pe privitor.

Fotografia are la îndemană ambele laturi, poate deopotrivă să șocheze dar și să bucure prin prospețime și simplitate. Dificultatea constă în încercarea de a-l impresiona atât pe criticul de artă și în același timp, a ajunge la inima omului obișnuit.

Fotografia mea este despre a-i arăta pe oameni așa cum sunt – deosebiți – și în același timp încerc să surprind o latură pe care ei nu o văd în oglindă.

Citatele mele


„Dacă nu-ți cunoști limitele, definește-le! Dacă le cunoști, depășește-le!”
„Where there is light, there is life! Life is all over the Universe. God is all over the Universe.”
„Puterea nu înseamnă să faci ce vrei. Puterea înseamnă să facă ceilalți ce vrei tu.”

Adrian Moisei, designer & fotograf Iași