Fotograf nuntă Iași. Fotograf de botez, maternitate, nou născuți, bebeluși, copii și familie. Ședințe foto în studio și în grădina studioului, tarife

Pentru ofertă, detalii și programări mă puteți contacta prin e-mail: adrian@modelis.ro,
la telefon 0756 075 797 sau pe Facebook: @adrianmoisei.art.

⭐ Fotograf de nuntă Iași. Videograf de nuntă Iași. Contactați-mă pentru ofertă!

Oferta include și clipuri video. Detalii și programare: adrian@modelis.ro. Fotograf și Videograf Iași.

⭐ Fotograf de botez Iași. Videograf de botez Iași. Contactați-mă pentru ofertă!

Oferta include și clipuri video. Detalii și programare: adrian@modelis.ro. Fotograf și Videograf Iași

⭐ Fotograf Iași de familie, în studio și în grădină – primiți 50+ fotografii retușate: 110 euro

Ședință foto de 60 minute atât în studio cât și în natură > grădina studioului

⭐ Ședință foto Iași (în locație), primiți 50+ fotografii retușate: 150 euro

Ședință foto de 60 minute în orașul Iași.

⭐ Ședință foto de maternitate, primiți 50+ fotografii retușate: 110 euro

Ședință foto de 60-90 minute. Puteți aduce mai multe ținute și lucruri pentru copilaș.

Detalii ședințe foto & eveniment Iași

  • Fără costuri suplimentare, după fotografiile în studio, dacă doriți și este vreme frumoasă (copaci înfloriți, frunze de toamnă, soare sau zapadă) ieșim în grădina studioului, pentru a continua ședința foto. Studioul este în orașul Iași, la 1 km de SelGros (Nicolina).
  • Selecția cu fotografiile retușate o veți primi în maximum 10 zile lucrătoare (studio) sau 15 zile lucrătoare (eveniment). Dacă aveți nevoie rapidă de fotografii spuneți-mi și se rezolvă în 3-5 zile lucrătoare. Costul acestei opțiuni este 100 euro.
  • Cu oricine ați lucra, asigurați-vă că poate livra rezultatul ședinței foto într-un timp rezonabil! 30 – 60 – 90 zile este un timp prea mare de așteptare.
  • O dată programat evenimentul la biserică/restaurant, contactați-mă pentru rezervare (este necesar avans 40%). Dacă se ocupă weekendul, nu se poate face nimic. În cazul modificării datelor programate, dacă sunt disponibil pentru noile zile, totul este ok. Dacă ați facut schimbări în date și sunt ocupat, avansul nu este returnabil.
  • La fiecare ședință foto se încheie un contract de prestări sevicii & factură. După ședința foto se achită factura, apoi primiți fotografiile prin transfer web (wetransfer.com). Doar fotografiile de eveniment se livrează pe stick USB (pachetele complete).
  • Materialele rezultate în urma ședinței foto pot fi folosite în portofoliu, pe site-ul personal sau pe site-urile de socializare ale fotografului (numele clientului poate aparea în lista de clienți). Eliminarea acestei clauze presupune un tarif suplimentar de 50% din valoarea onorariului. O clauză de confidențialitate presupune un tarif suplimentar de 100% din valoarea onorariului și fotografiile vor fi șterse definitiv după predarea pe stick.
  • Amortizarea echipamentului pentru o ședință foto de 1000 cadre trase (100-300 selectate) este 300 lei. Cu alte cuvinte, dacă fac la o ședință 1000 fotografii, uzura echipamentului costă 300 lei + taxe (20.000 euro pentru un total de 300.000 fotografii în 10 ani). Utilizez cu software cu licență (2000 euro). După 10 ani cam tot echipamentul trebuie schimbat.
  • În perioadele foarte încărcate, pentru ședințele foto programate sâmbăta se poate aplica o taxă de 30% din valoare.

Workshop individual pentru fotograf Iași!

Exclusiv pentru fotografi: se spune că meseria nu se învață ci se fură. Dacă vrei să vii să privești o ședință foto, fără să faci nimic, eventual să fii câteva minute asistent de lumini, mă poți contacta.

Desigur că nu este gratis, accesul la o ședință foto costă 300 euro (o singură persoană): 2-3 ore de stat la studio. Gândește-te cât ai investit în echipament. N-ar fi bine să investesti și în cunoaștere?

Nu trebuie să aduci camera foto pentru că n-o vei folosi. Vei exersa ulterior, scopul întâlnirii noastre este să observi și să înveți… pentru a înțelege un pic mai bine lumina și mai apoi vei putea vedea rezultatele, atât ale tale cât și ale mele.

Contactează-mă, scrie-mi despre tine, cât mai multe lucruri, spune-mi la ce fel de ședințe foto îți dorești să participi, iar când acestea au loc, te contactez. Plata se face în avans, înainte de ședința foto. La sfârșit, după ce s-a încheiat ședința foto, îți fac câteva portrete, pentru amintire.

O mică parte din Grădina Studioului:

Prima ninsoare din decembrie 2017, Iasi